Foder

Der findes rigtig mange mærker og prisklasser indenfor foder. Det kan derfor være en jungle at finde ud af hvad der er det helt rigtige.


Pris og kvalitet hænger for det meste sammen. Foder med kød som hovedingrediens er efter vores mening det bedste og også i den lidt dyre ende. Man bør undgå hvede, soja og majs. Dog majs i små mængder er okay.


Vi benytter selv to varianter som vi har brugt en del tid på at finde frem til.


Da hunde er ligeså forskellige som os mennesker, bør man være meget opmærksom på at indhold i foderet kan være noget din hund har en allergi overfor.


Trives:


- Pelsen er blank og blød

- Afføring er fast og normal farve


Mistrives:


- Pelsen er mat

- Tynd afføring

- Hårtab

- Opkast


Dette er bare nogle af de erfaringer vi har gjort os, hvor foderet har spillet en rolle. Derfor er det vigtigt at have foderet med i tankerne hvis hunden skulle ændre sig i nogle af de ovennævte punkter.


Vær særlig opmærksom hvis foderproducenterne ændre på deres indhold.
De mærker vi bruger.Vi bruger Robur Sensitiv til vores hunde i dagligdagen. Det er et super godt foder som alle vores hunde fungere rigtig godt på.

Når vi har hvalpe får moren Essential The Beginning blandet med Robur fra 30. dagen af drægtigheden. Når fødslen er veloverstået går hun helt over på Essential The Beginning. Hvalpene vil få dette når de begynder at spise selv