Foder, Legetøj Og Snacks

Der findes rigtig mange mærker og prisklasser indenfor foder. Det kan derfor være en jungle at finde ud af hvad der er det helt rigtige.


Pris og kvalitet hænger for det meste sammen. Foder med kød som hovedingrediens er efter vores mening det bedste og også i den lidt dyre ende. Man bør undgå hvede, soja og majs. Dog majs i små mængder er okay.


Vi benytter selv to varianter som vi har brugt en del tid på at finde frem til.


Da hunde er ligeså forskellige som os mennesker, bør man være meget opmærksom på at indhold i foderet kan være noget din hund har en allergi overfor.


Trives:


- Pelsen er blank og blød

- Afføring er fast og normal farve


Mistrives:


- Pelsen er mat

- Tynd afføring

- Hårtab

- Opkast


Dette er bare nogle af de erfaringer vi har gjort os, hvor foderet har spillet en rolle. Derfor er det vigtigt at have foderet med i tankerne hvis hunden skulle ændre sig i nogle af de ovennævte punkter.


Vær særlig opmærksom hvis foderproducenterne ændre på deres indhold.
Det mærker vi bruger.
Vi bruger Robur Sensitiv til vores hunde i dagligdagen. Det er et super godt foder som alle vores hunde fungere rigtig godt på.


Hvalpene her får Royal Canin Mini Starter - Moder & Babydog. Royal Canin Har her formåret at lave et rigtig godt foder til mor og hvalpe. Dog er vi ikke fan af deres voksen foder. 

Spørg endelig hvad vi så kan anbefale da vi efterhånden har været rigtig mange mærker igennem.


Vi går også meget op i hvad vi giver vores hunde af godbidder og køber ikke bare hvad som helst


Vores hunde er især glad for hønsefødder som er naturligt tørret. Vi køber stort set alle vores godbidder ved HUNDEPARADISET. Du kommer til deres side ved at klikke på hundeparadiset der stor med stort.


En anden god side er ZOOPLUS hvor de har mange gode ting og til en fornuftig pris. Vi håber i kan få gavn af disse steder og at jeres hunde vil få en masse lækkert i fremtiden.