Opskrivning til hvalp 

Her ved os sætter vi stor pris på vores hvalpekøbere. Kemien betyder rigtig meget for os og derfor skal det være de helt rigtige hvalpekøbere til vores hvalpe. Vi har en masse forventninger som vi også sætter pris på går begge veje. Det er vigtigt at vi har mødt vores hvalpekøbere og de har mødt os og ikke mindst alle vores dejlige hunde i vores flok. Ingen vil blive skrevet op før et besøg er overstået.


Vores metoder er noget vi hører mere og mere til og for os har det fungeret rigtig godt og alle vores kommende hvalpekøbere gennemgår samme aftaler.


Vi vil forsøge at forklare vores fremgangsmåde så godt som muligt og skulle der være tvivl så ringer man bare for at høre nærmere.Kontakt: 


Først skal du/i kontakte os. Der er flere måder og alt dette finder du her. Når der er skabt kontakt kan vi gå videre til et besøg hvis dette ønskes.Besøget: 


Besøget bruger vi til at se hinanden an, møde vores hunde og få besvaret alle de spørgsmål man måtte brænde inde med. En god ide er at snakke igennem inden hvad man ønsker svar på. Et besøg varer ca 2-3 timer. Ved besøget gennemgår vi også de aftaler vi undervejs i forløbet laver op til en kommende hvalp.Opskrivnings aftalen:


Så går vi videre til opskrivning. På opskrivningsaftalen udfylder man de ønsker man har til sin kommende hvalp. Det er vigtigt for os at de rigtige hvalpesind kommer ud til de rigtige hvalpekøbere. Man kan selvfølgelig altid tilføje mere hvis man er kommet i tanke om noget hen af vejen.

Det koster 1000 kr at komme på vores venteliste og en aftale med os kører minimum 1½ år hvis ikke andet er aftalt. Skulle vi mod forventning ikke kunne opfylde et ønske om en hvalp indenfor tidsrammen får man de 1000 kr tilbage.Vi glæder os til at høre fra jer og håber vi kan gøre jeres drøm om en Boston Terrier til virkelighed.


Vi oplever pt en stor interesse for vores skønne race og dette er vi selvfølgelig glade for. Derfor kan ventetiden godt være lang.


Prisen på en hvalp kan variere fra år til år og derfor er det svært at give den helt rigtige pris men vi ligger imellem 17-20.000 kr