Hvalpe

Hej kommende hvalpe ejere


Når du har udset dig en hvalp fra Boston4Ever kan du følge den, med mere end et besøg og en masse billeder som du kan mindes tilbage til.


De første tre uger bor tæven med sine hvalpe i hvalpeværelset så der er ro for både tæve og hvalpe fra de andre hunde. Vi har dagligt kontakt med hvalpene fra dag 1, dog med tævens accept. De bliver vejet hver dag så vi kan følge deres udvikling.


Det er et stueopdræt som for os betyder at de er hvor vi er så efter de første godt tre uger skal de ud og opleve en masse i vores stue sammen med de andre hunde.


De vil lære alle dagligdagens lyde at kende. Hvalpene bliver "pottetrænet" fra start med aviser. Når hvalpene er ved at være store nok vil de komme med ud på tur, både i bil og gå. Alt efter vejret kommer de ud omkring deres 4 ugers alder.


Vi vil sammen med dig finde den helt rigtige Boston Terrier hvalp, så alt passer sammen når du starter dit liv sammen med hvalpen i det nye hjem.


Vi vil også stå til rådighed med alt hvad du har af spørgsmål til og omkring racen.

Skulle vi ikke have svaret på dit spørgsmål finder vi meget gerne ud af det for dig.


Følg også med i udviklingen af tæven mens hun er drægtig. Dag for dag sker der noget nyt og det kan du se ved at trykke på dette link "Drægtighedskalender".


Så længe hvalpene hygger sig i hvalpegården vil der være live webcam, hvor man kan se hvad de laver af sjove ting og ballade.


Der vil selvfølgelig senere når de skal ud og opleve verdenen, være mindre timer med dem foran cammet. Vi ønsket jer god fornøjelse og håber i vil være med til at følge dem i deres opvæskt ved os.Linket til BOSTON4EVER PUPPY CAM. TRYK HER!I 2017 gjorde vi et værelse klar som står til rådighed for den kommende tæve der skal have hvalpe. Her vil de i de første 3 uger af deres liv være sammen med deres mor og kun vi kommer ind og forstyrre dem.


Kassen de bliver født i vil stå der til de er klar til nye udfordringer og derefter bliver der sat en hule i form af et bur med tæppe over hvor døren er taget af.


Hvalpene vil blive:


Vaccineret, sundhedstjekket, og chippet inden de rejser hjemmefra.


Der vil med hvalpene på afrejsedagen være:


DKK stambog, købskontrakt,

registrering i Dansk hunderegister,

pas, halsbånd, snor, hvalpepakke med deres foder, et lille tæppe med mors duft, et stykke legetøj og en lille overraskelse fra os.


Vi glæder os til at følge jer og jeres nye hvalp i mange år frem.