Vores Hvalpekuld E

Fra parring til Fødsel


Det er med stor glæde vi nu kan afslører at vores Kuld E er lige på trapperne. 


D. 23/11/2019 var vi nede i Kiel for at møde Sansas udkårene Armin.

. En super skøn dreng med krudt i måsen og en selvtilid med stort S. Sansa derimod var ikke lige så begrestret for valget til at starte med som vi var.


Hun ville da slet ingenting da det kom til stykket så vi blev enig om at vi fik hende testet for om hun overhovedet var klar. Og nej det var hun ikke selvom hun lagde om til det overfor de andre derhjemme.


Vi gentog derfor turen den 25/11/2019 efter dyrlægens anbefalding og til at starte med ville hun heller ikke der. Vi var lige ved at opgive håbet om at få hende parret da hun begyndte at ligge op til ham.

Det lykkes efter noget tid men de hang ikke sammen så vi blev enig om at turen skulle tages en gang mere 


Turen den 26/11/2019 blev noget af en hånd tur. Efter en meget vellykket parring og en god snak med Armins forældre gik turen atter hjem. Eller det troede vi.... Et fladt dæk midt i Kiel gjorde turen meget længere end forventet. Men med håb om hvalpe i det nye år kunne vi klare alle udfordringer.Boston4Ever Stay Charming Sansa

Armin Bob of NightshadeSansa er testet for:


Patella Luxation: 0/0 - 17/06/2019


Hemivertebrae: Fri - 


Øjenlysning: Påvist:

Distichiasis/Ektopiske Cillier: Grad: Mild

17/06/2019

Armin er testet for:


Patella Luxation: 0/0 


Øjenlysning: Fri 


DNA-Profil:Sansa blev d. 27/12/2019 scannet for hvalpe . Hun er nu på dag 31-32 fra første og anden parring.

Vores skønne scanner som nu har scannet for os 5 gange siger der er omkring 4-5 og hun har været meget tæt på hver gang.


Vi venter nu på hun skal komme langt nok hen til at vi kan få hende røgten så vi ved med sikkerhed hvor mange små poter vi skal byde velkommen om ikke så længe.D. 17/01/2020 Skulle Sansa have den sidste herpes vaccine. Hun tog vaccinen med stiv pote og dyrlægen sagde hun var rigtig fin. Ved dyrlægen kom hun på vægten. Hele 10,1 kg var hun kommet på. 


D. 20/01/2020 tog vi til dyrælge for at få hende røntgen fotograferet. Vi vil gerne vide hvad der gemmer sig i hende så vi ved med sikkerhed hvad vi kan forvente. Dog havde vi selv svært ved at se den 5 hvalpe men dyrlægen sagde der var 5.Så skete det! Natten til Søndag d. 26/01/2020 gik Sansa i opblokning så vi vidste at nu var det ved at være tid til at byde de små velkommen til verden. De første veer begyndte omkring kl 14 og stille og roligt kunne vi se der var en hvalp på vej. Veerne ville bare ikke rigtig tage til og da hvalpen var langt nok ude til vi kunne se den kom den med bagbenene først. Sædefødsel åhh nej.. Hinden omkring den lille hvalp var væk så hvis vi skulle have en chance for at hjælpe skulle det gå stærkt. Men lige meget hvad vi gjorde for at hjælpe så sad hvalpen fast så vi ringede til dyrlægen. Kl. 15:56 mens vi snakkede med dem fik vi den lille pige ud men desværre var det for sent. Sansa fik lov til at sige farvel før vi pakkede hende væk og veerne atter startede.


Da der var gået små 2 timer og der stadig ikke var kommet en hvalp mere ringede vi igen til dyrlægen og blev enig med dem om at køre afsted for at se om de kunne hjælpe. Vi var der ca kl 19 og Sansa fik noget vestimolerene og kalk men heller ikke her skete der noget. Da hun havde fået hvad dyrlægen ville gik var der kun en vej tilbage hvis vi skulle have dem alle med hjem i god behold. Dyrlægen gik igang med at forberede kejsersnit og vi måtte blive tilbage ventene på at de skulle komme ud med nyheden om at nu havde vi både Sansa og hvalpene i god behold. Det var den længeste 1 ½ time før de kom og sagde at Sansa og hendes 4 hvalpe havde det godt og vi kunne se dem inden længe. Vi var der en times tid mere for at Sansa lige kunne vågne op efter kejsersnitet før vi kørte hjem med vores skat og hendes smukke hvalpe.   


1 dag gammel.

1 dag gammel.


Boston4Ever Get Embraced

Peanut


Født: 26/01/2020

kl: Kejsersnit startede 19:45

Fødselsvægt: 220g

Køn: Tæve


SOLGT

Boston4Ever Get Embraced Nizza

to NightShade


Født: 26/01/2020

kl: Kejsersnit startede 19:45

Fødselsvægt: 187g

Køn: Tæve


BLIVER HER


1 dag gammel.

1 dag gammel.


Boston4Ever Get Embraced Max


Født: 26/01/2020

kl: Kejsersnit startede 19:45

Fødselsvægt: 214g

Køn: Han


SOLGT

Boston4Ever Get Embraced Kenzo


Født: 26/01/2020

kl: Kejsersnit startede 19:45

Fødselsvægt: 188g

Køn: Han


SOLGT


Om aftenen på fødselsdagen


Du kan på hvalpenes egen side følge hver og en. Se deres udvikling fra 1-8 uger.