Om Os

Vi er et "ungt" gift par Jeanette 39 år og Alex 43 år. Vi bor i eget hus i en lille by ved navn Bække nær Vejen. Vi startede som par d. 05/09/2009 og blev gift d. 05/09/2015.


Jeg Jeanette har tre store børn fra et tidligere ægteskab, en dreng og to piger, samt en blandingshund (Shih Tzu/Lhasa Apso) ved navn Darling fra d. 09/02/2009.
Vi er begge vokset op med hunde så det har altid været en stor del af os. Vi havde derfor længe snakket om hvad for en race vi skulle have da vi gerne ville i gang med avl og udstilling.


Vi tog derfor på flere udstillinger hvor blandt andet Shetland Sheepdog, Coton de Tular (bomuldshund) og Bichon Havanais var på tale.


I mellemtiden fik Alex´s forældre en lille Boston Terrier ved navn Calina som de længe havde ønsket sig.


Efter noget tid frem og tilbage mellem alle hunderacerne blev vi ramt af Boston feberen i vores lille familie. Vi gik derfor i gang med at lede efter den helt rigtige for os.Det tog tid at finde en der havde hvalpe men til sidst fik vi kontakt med en opdrætter fra Schweiz. Hun havde netop fået 2 tæver og 1 dreng. Nu gik vi med sommerfulge i maven i håb om at hun ville vælge os til en af hendes skønne piger.


D. 21/06/2014 blev vores liv ændret da vi fik svar fra opdrætter at vi nu havde fået lov til at adoptere en lille pige ved navn Julia som vi havde forelsket os i. Ventetiden var lang, men selvom vi ikke havde hende ved os endnu fik vi rigtig mange billeder af hende, så vi kunne følge hende på hendes vej.


Så kom den store dag endelig hvor vi skulle hente vores lille pige Julia, næsten 12 ugers ventetid var ovre. D. 06/09/2014 tog vi sammen med Alex´s forældre den lange køretur til Hundested (Sjælland) hvor vi skulle til Boston træf og mødes med Julia, hendes søskende, hendes mor og hendes madmor/madfar. Kærligheden ville ingen ende tage da vi så hende for første gang i levende live.


Sådan startede vores Boston Terrier eventyr og i dag har vi fået 5 Boston Terrier mere ved navn Khaleesi, Buller, Sansa, Donna og Nizza


Khaleesi 4 år

Darling 11 år

Donna 1 år

Julia 6 år

Buller 4 år

Nizza 7 måneder